Webbhotell med 512MB i PHP minne

Webbhotellet Webbdo tar i från tårna och tilldelar hela 512MB i PHP minne på sitt största webbhotellskonto. Med denna kapaciteten kan man driva stora webbplatser som kräver resurser som normalt kräver en VPS. Men nu har Webbdo alltså rullat ut detta på Webbdo Diamant kontot. Ingen prishöjning utan samma låga pris för under hundra kronor i månaden! Alla kunder som idag har detta kontot har automatiskt fått detta tilldelat på sitt webbhotellskonto, grattis!

Webbdo Diamant uppgradering

En snabbsökning på Google visar att det är väldigt få andra webbhotell som har detta. Som det ser ut kör Oderland detta på sitt Premium+, dock till en månadskostnad om 334 kr. Detta kan jämföras med månadsavgiften Webbdo har får låga 99 kr.

Alla webbplatser använder inte PHP-minne. Många webbplatser drivs fortfarande utan databas med ren HTML-kod och behöver därför inte detta. Men för den som exempelvis använder WordPress, Drupal eller osCommerce kan behöva denna extra kraften om man har krävande webbplatser. Tycker man att ens webbplats är seg kan en av åtgärderna vara att byta webbhotell eller göra en uppgradering av mer PHP minne. Dock är det inte alla som erbjuder 512MB som Webbdo och därför kan det vara ett problem om ditt nuvarande webbhotell ej stöder detta.