Binero går väldigt segt idag

Om du är en återkommande besökare till valjawebbhotell.se så vet du nog att denna webbplatsen driftas hos Binero. Idag den 21:e December har jag jobbat mellan 05.25 – 06.45 och det har gått väldigt segt. Vid flera tillfällen har jag skrivit text som jag ska uppdatera på diverse sidor på denna domänen. När man sen klickar på “spara” så har webbplatsen ingen kontakta med server. Så allt man skrivit går förlorat… Den tanken!

Givetvis lär man sig av sina misstag samt Binero driftfel. Jag har nu som vana att sparar texten i ett Notepad innan jag klickar “spara” för att inte blir irriterade när det händer både 5-6 gånger mellan denna tiden jag försöker jobba och skriva in texter.

Jag kan inte bekräfta att Binero har diftproblem under denna tiden då deras “driftblogg” ej uppdaterats med ny information. Klockan är nu 06,24. Kanske har deras tekniker inte börjat jobba än? Om de inte har något känt driftfel utan bara att servrarna är långsamma så kanske du bör kolla vad som orsakar detta. Normalt brukar det inte vara problem när jag försöker arbeta med en webbplats som driftas av Binero. Men tyvärr idag så är det stora prestandaproblem som gör att man blir lite irriterad.

Kanske är det någon backup som körs som tar alla resurser? Om bör dessa optimeras…

Så, nu innan jag sparar denna lilla texten på ca 240 ord har jag en backup för mig själv. För man vet ju inte om det är någon kontakta med webserven eller databasen hos Binero. Att tillägga innan jag publicera detta inlägget är att Binero.se webbplats varit tillgänlig hela tiden. Dock inte serven denna webbplatsen hostas på.