Vintererbjudande i December – Missa inte!

Just nu är vi i mitten av December måndag och webbhotellen runt om i Sverige försöker samla in de sista kunderna innan årets slut. Slutspurten är egentligen denna veckan då Jul redan inträffar om 8 dagar. I och med detta har flera domännamnsombud rabatter och erbjudanden som man kan passa på att ta del av om man vill ha en ny domän registrerad eller testa ett nytt webbhotell.

Webbdo har sin kampanj där du får webbhotell & domännamn för så lågt som 297 kr första året! Med denna låga prislappen hamnar man på en webbhotellskonstnad på så låg som 9 kr/mån. Jag skulle säga att allt under två siffror är en toppenaffär!

Binero kör även med ett vintererbjudande med 50% rabatt på webbhotell första året. Koden man ska använda vid beställning är “GODBINEROJUL“. Notera att färgerna inte behöver vara i svart och rött som vi skrivit ut det.

Miss Hosting erbjuder alla nya kunder webbhotell för så lågt som 5 spänn. Riktigt bra deal för den som snålar in på hosting och vill spara pengar.

Loopia har dessvärre ingen aktiv kampanj nu under December. Det man däremot kan vinna hos detta företaget är en Audi A3 som är täckt med Loopia reklam. Det man behöver göra är att skicka in en egengjord reklamfilm för att vinna.

Surftown ger 50% rabatt på sitt billigare webbhotellskonto första året. Här kan du passa på att spara in en del pengar om du söker dansk hosting.

Inleed har erbjudande på domännamn. .SE kan registreras för endast 5 kr för ett helt år! Dock är det bara 100 st namn som släpps vilket kan gå rätt snabbt om en domän-miner ger sig in och beställer på sidan.

Oavsett vilket webbhotell du väljer över så är jag rätt säker på att du gör en bra deal. Testa vilket som, är du inte nöjd kan man alltid begära pengarna tillbaka och testa ett nytt. En noterbar sak är att man oftast inte kan få tillbaka pengar för redan köpt domännamn. Det ska man dock kunna flytta med till det nya bolaget man väljer.